TOB “Cпец-автотехніка-M”
ДИСТРИБ'ЮТОР АВТОЗАПЧАСТИН
English Русский
 

Проста та зручна перевірка подліності автозапчастин Bosch


Перевірка подліності компонентів бензинового і дизельного вприскування, стартерів і генераторів
Простий, швидкий і зручний сервіс перевірки
Можливість, як автоматичного зчитування захисного коду за допомогою мобільного додатку, так і його ручного введення на сайті
Для захисту ряду автомобільних запчастин від підробок компанія Bosch застосовує багатоступінчасту систему захисту KeySecure. З її допомогою можна перевірити справжність електричних паливних насосів, лямбда-зондів, датчиків витрати повітря, стартерів і генераторів, а також компонентів дизельного вприскування - свічок розжарювання, клапанів тиску, нагнітальних клапанів, плунжерних пар і розпилювачів.
На упаковці продукції, захищеної за допомогою системи KeySecure, присутня спеціальна наклейка, яка містить захисний код та голограму. Це дозволяє швидко переконатися у справжності запчастини, не розкриваючи коробки.
Перше покоління захисних наклейок KeySecure з\\\'явилося в 2007 році і містило в собі 15-значний код і звичайну голограму. У 2009 році на наклейках став використовуватися MAPP-код, який зробив можливим автоматичне сканування символів. З 2012 року в системі став використовуватися 16-значний код, а на голограму почали наносити номери, що збігаються з останніми символами коду.
Завдяки всім проведеним змінам тепер можна просто, швидко і зручно переконатися в достовірності запчастини Bosch, скориставшись сервісом перевірки KeySecure.
Для цього можна скористатися мобільним додатком NeoReader для смартфонів на базі Android і iOS. Додаток доступний в Google Play Маркет і Appstore за запитом «NeoReader». Посилання на додаток також доступні на сторінці автозапчастин Bosch в інтернеті в розділі «Ремонт і сервіс». Після завантаження відкрийте NeoReader, наведіть камеру смартфона на MAPP-код наклейки KeySecure - і програма автоматично виконає онлайн-запит. Перевірити справжність виробу можна також і на сайті, вручну ввівши захисний код з наклейки KeySecure.
За результатами перевірки користувач отримує інформацію, що свідчить про подліність продукції. При цьому в мобільному додатку буде відображений один з колірних індикаторів. Зелений говорить про те, що код перевірки зареєстровано вперше і продукція є справжньою. Жовтий свідчить, що унікальний код коректний, але вже був багато разів введений - це характерно для підробок. В даному випадку слід звернутися до продавця для повернення товару або його заміни на оригінальний продукт Bosch. Якщо ж за результатами перевірки буде відображений червоний індикатор, це означає, що унікальний код перевірки пошкоджений, введено невірно або не існує.




Додаток доступний: 
 
  •